Honlapkészítés okosan

bg_light8

 

Honlapkészítés pénzkidobás nélkül!

 

Egy kis- és középvállalkozás részére nincs is annál csábítóbb, mikor olcsó vagy ingyenes megoldásokkal tudhatja le az amúgy is nyűgként kezelt Internetes megjelenést.
Sajnos az esetek 90%-ában teljesen haszontalan és kidobott pénzt jelent a cégnek, miután elkészült az olcsó honlap vagy webshop és nem jönnek az eredmények.

Olcsó húsnak híg a leve – mondja a közmondás, ami itt fokozottan érvényes ugyanis a honlapkészítő, kivitelező cégek elfelejtenek beszélni arról, hogy az eredményes honlapok készítése nem azt jelenti, hogy valaki ért a számítógépekhez, hanem azt, hogyan találkozik 5 olyan Internetes szakterület, amely elengedhetetlen feltétele az eredményeknek!

5 szakterület, 5 szakember, 5 követelményrendszer
Amelyek ha nincsennek, akkor honlapunk kudarcra van ítélve.

 

1
Webstatisztika

Mérni, mérni, mérni!
Amit nem mérünk, azon nem lehet javítani!
Mennyi a honalp látogató? Mit csinálnak? Mennyi ideig?

 
2
Webergonómia

Egy honlap vagy webáruház felépítésének hatékonysága nagyban függ annak tudatos megtervezésétől. Minél könnyebben használható az oldal, annál valószínűbb annak eredményessége.

3
OFF Site SEO

Sokan gondolják, hogy ha a honlap kész, akkor minden kész, holott utána jön igazán csak a java: meg kell azt ismertetni az internetezőkkel, erre való a linképítés, linkstratégia területe.
4
ON Site SEO

A keresőoptimalizálás területe felel azért, hogy a megfelelő kulcsszavakra megtalálhatóak legyünk az Interneten, ez egy nagyon aprólékos és gondos folyamat, amely rengeteg követelménynek kell, hogy megfeleljen, ha hiányzik, akkor felesleges volt az egész munka.

5
Online Marketing

Ez a terület felel azért, hogy ha nem vásárolnak tőlünk elsőre, akkor meg legyen a lehetősége, hogy majd később vásároljanak. Ezen eszközök tárháza óriási és kötelező használni.

Referenciáinkból, akik már minket választottak.

agrofil   workdog   favilag   jgw_referencia_27   jgw_referencia_02  szegedgokart

 

Rólunk írták!

Egy jó weboldal nagyon sokat segíthet pályázatok elbírálása, szponzorok szerzése céljából. A JGW-től mi ezt maximálisan megkaptuk…Köszönjük a JGW-nek! – Kovács Péter Forza Racing

Ha egy “sima” honlapra van szüksége akkor nem, viszont ha egy átgondolt és megtervezett arculatra, webstratégiára van szüksége, amely üzletét segíti és előre mozdítja akkor csak ajánlani tudom a professzionális hozzáállást és segítséget amit a JGW csapatától kaphat. – Dr. Kis János Krisztián, Sportlógyógyász Kft.

Különösen azt értékeltem, hogy nem szolgai módon hajtották végre fejlesztésre, módosításra vonatkozó kéréseimet, hanem szakmai érvek alapján, azokat módosítva, sokkal jobb megoldásokat javasolva hajtották végre. A végeredmény őket igazolja. Mindenkinek jó szívvel ajánlom az JGW honlapkészítés céggel való együttműködést. – Halasi Márton, Maximum Lovas Klub

Mi az első lépés a sikeres céges honlapodhoz?

 

Az első igazán jó döntés, hogy egy árajánlatot kérünk csupán pár perc alatt a céges honlapkészítés esetében, amelyet gondosan neked állítok össze.
action_button_click