Honlapkészítés

Mit szólnál hozzá, ha a honlapkészítés nem kidobott pénz lenne és az elkészült hatékony honlap elkezdene igazából vevőket szerezni?

bg_light8

Tudom, hogy a céged számára csak egy honlap kell, de fontos, hogy a honlapod érdeklődőket és vevőket hozzon. Ez utóbbit nehéz elérni, de nem lehetetlen.

Ahhoz, hogy a honlapod hatékony legyen és mindketten elégedettek legyünk, kompromisszumot kell kötnünk. Én adok egy korrekt árajánlatot a munkámra, Te pedig mint megbízó megfogadod a tanácsaimat és elengeded az öteleteidből azokat, amelyeket semmiképp nam javaslok beépíteni a készülő honlapba.

 

Vállaljuk kis- és középvállalkozások, magánszemélyek honlapkészítés ötleteinek megvalósítását országosan, több garanciával!

action_button_click 

Csupán 2 perc kitölteni! Kattints a gombra!

 

 

Technikai garanciát adunk az elkészült honlapra, hogy többé ne kelljen költeni egyszerű funkciók fejlesztésére, Elégedettségi garanciát adok az elkészült munkára, valamint egy év díjmentes frissítést és karbantartást a honlap felületére, szövegek képek feltöltésével. Mindezen felül folyamatosan optimalizáljuk az oldalt egy évig INGYEN, hogy minél többen és könnyebben megtalálják azt az Internetezők.

Amikor elvállalunk egy vevőszemléletű honlapkészítést, akkor gondoatban be kell ülnünk a cégedbe egy kicsit és “eveznünk” kell benne, ahhoz hogy pontos képet kapjunk a vevőkörödről és a piaci helyzetedről, termékeidről, szolgáltatásaidról, majd megfelelő kérdésekkel kihozzuk belőled azokat az alappilléreket, amelyek segíteni fogják a honlapod kommunikációját és jó konverziós aránnyal hálálják azt a honlapon.

 

Ha Te olyan cégvezető vagy, aki teherként éli meg a honlap elkészíttetését és alig várja, hogy befejeződjön az egész, akkor nem biztos, hogy Én vagyok a megfelelő partner, ugyanis nálam nagyon sok plusz információt kell megadnod a tevékenységeddel kapcsolatban, amelyek számodra jelentős többletmunkát adnak. Mindezekben természetesen folyamatosan segítek.

Referenciáinkból:

 

Ha Te olyan cégvezető vagy, aki teherként éli meg a honlap elkészíttetését és alig várja, hogy befejeződjön az egész, akkor nem biztos, hogy Én vagyok a megfelelő partner, ugyanis nálam nagyon sok plusz információt kell megadnod a tevékenységeddel kapcsolatban, amelyek számodra jelentős többletmunkát adnak.

ajanlatbone21

Mindemellett fel kell hívnom a figyelmed, hogy azok nélkül a követelmények és eszközök nélkül, amelyeket javaslok, nem kifizetődő honlapot készíttetni. Nem azért mert Én akkora agy vagyok, hanem azért mert olyan eladástechnikai módszereket, vevőszerző fogásokat és grafikai megoldásokat próbáltam ki magamon ( az Én honlapomnál) az elmúlt 5 évben, amelyek garantáltan működni fognak nálad is.

A cégbemutatkozó honlapok ideje már rég lejárt, jobb, szebb, hatékonyabb vevőszemléletű honlapokkal kell megjelenned az Interneten, hiszen ez a közeg az egyik legjobban fejlődő terület, amelyen versenybe szállhatsz a vevőidért a konkurenciádat leelőzve.