honlapkeszites

Tudom, hogy az Ön cége számára csak egy egyszerű weboldal kell, számomra viszont fontos, hogy ez a weboldal konkrétan érdeklődőket és vevőket hozzon. Gondolom ebben egyetértünk. Viszont ha ez így van akkor be kell látni, hogy napjainkban már ehhez nem elég egy egyszerű weboldal.

Akkor hogyan?

Ahhoz, hogy az Ön weboldala valóban produktív, hatékony legyen és mindketten elégedettek legyünk, kompromisszumot kell kötnünk. Én adok egy korrekt árajánlatot az elkészítésre, valamint addig fogjuk lelkiismeretesen módosítani, alakítani az új oldalt, míg az el nem kezdi hozni az elvárt eredményeket, Ön pedig mint megbízó megfogadja a tanácsaimat és elengedi az ötleteiből azokat, amelyeket semmiképp nem javaslok beépíteni a készülő weboldalba. Ha ez a kompromisszum működni tud, akkor egy csónakban evezünk, közösek a céljaink és eljönnek a kívánt eredmények.

10-ből 8 hazai céges weboldal egyszerűen még mindig nem arról beszél, amiről kellene!

Míg az egyik weboldal egyszerűen, addig a másik gyönyörű virtuóz animációval köszönti annak látogatóit, bemutatja a cég méregdrága ISO tanúsítványát, leírja a cégtörténetét, az elérhetőségeket, majd elégedett nyugalommal, hátradőlve várják a honlapkészítés után az eredményeket, jöhetnek az érdeklődők, jöhetnek a vevők!

Miért nem jönnek a vevők?

figura
A valóban hatékony weboldal 5 alappillére

5 szakterület, 5 szakember, 5 követelményrendszer
Amelyek ha nincsenek, akkor leendő weboldala kudarcra van ítélve.

Az alábbi öt területből csupán kettő az, amit a weboldal készítés során alkalmazunk, másik három területtel konkrétan a weboldal elkészülte után szükséges foglalkozni.
Rossz hírem van: ezt nem mindenki csinálja így, pedig (talán egy kivételével) mindegyik területre szükség van.

honlapkeszites teruletek fotoja
weboldal készítés kis- és középvállalkozások, magánszemélyek számára, több garanciával!

Erős technikai alap, igényes felületek és jól kidolgozott tartalom adja
a hatékony weboldal alapját. Ezután jöhetnek a garanciák.

Technikai garancia

Nincs annál idegesítőbb, mikor technikai okok miatt nem üzemel megfelelően egy weboldal. Az általunk készített oldalakra külön díj nélküli technikai és biztonsági garanciát vállalunk a szerződés ideje alatt.

Elégedettségi garancia

Sajnos Én forgolódom éjszakánként, ha tudom, hogy az Ön weboldala lehet jobb is. Elégedettségi garanciát vállalunk, mert addig dolgozunk az adott felületeken, míg az valódi eredményeket nem hoz.

Mobil optimalizálás

A hordozható eszközök kora eljött, elengedhetetlen, hogy ezeken az eszközökön is megtalálható legyen a weboldal. Nálunk ez alapkövetelmény.

KÍVÁNCSI A RÉSZLETEKRE?
WEBOLDAL KÉSZÍTÉS A LEGISMERTEBB TARTALOMKEZELŐ RENDSZEREKKEL

Sokszor alkalmazunk tartalomkezelő rendszereket, ugyanis ha külön igény miatt nem indokolt,
akkor ezekkel a rendszerekkel gyorsan és hatékonyan lehet profi weboldal felületeket létrehozni, ráadásul
a tartalmi frissítés és karbantartás is könnyebb.

work_01
work_02
work_03
work_04
work_05
woo ikonja
jgw marketing foto