Honlap üzemeltetés, karbantartás, javítás

Folyamatos honlap karbantartás szolgáltatásunk keretein belül biztosítjuk honlapja biztonságos, vírusmentes üzemeltetését, valamint általános és kötelező technikai karbantartását!
Az általunk készített honlapok esetében mindezt akár 1 évig díjmentesen megkaphatja!

Nincs annál idegesítőbb, mikor a technika ördöge közbeszól és ellehetetleníti a napi levelezést vagy elérhetetlenné válik a honlap.
A weboldal zavartalan működésének alapfeltétele, hogy biztos és stabil technikai alapokon “álljon”. Ezt legfőképp egy jó tárhely szolgáltató választásával lehet elérni, azonban az adott honlap technikai állományát is karban kell tartani ahhoz, hogy a hosszú távú biztonságos működés fenntartható legyen.

Folyamatosan nyomon kell követni a szoftver verziók frissítését, azok kompatibilitását, valamint az alap rendszerre épülő bővítmények, modulok frissítését és karbantartását is. Mindezt az első évben akár díjtalanul, utána pedig a gyakoriságtól függően szerződés szerűen tudjuk kínálni.

Ezen szerződésekben külön kitérünk a vírusfertőzés és a feltört honlapokkal kapcsolatos javítások részleteire is.

A fentiek szerint elsősorban technikai karbantartásra gondolok, de az általunk készített honlapok esetében vállaljuk a tartalmi karbantartást is, ami a szövegek és képek, stb. elhelyezését és feltöltését foglalja magába. A tartalom frissítés és tartalom marketing külön megállapodás része, az adott egyedi igényre szabva.

Honlap javítás, vírusírtás, feltört oldal javítása

A “technika ördöge” soha nem alszik, így az alábbi területekre kifejezetten nagyobb hangsúlyt fektetünk a honlap karbantartás során!

Alapvető frissítések

Alapvető frissítések

Az alaprendszerekhez szükséges frissítések elvégzése biztosítja a biztonsági javítások általi alap védelmet.

További frissítések

További frissítések

További bővítmények és modulok verziófrissítéseinek elvégzése a kompatibilitási problémák kijavításával és módosításával együtt sok kellemetlenségtől védi meg az adott honlapot.

Rendszeres víruskeresés

Rendszeres víruskeresés

Jobb a megelőzés: a rendszeres víruskereséssel vagy ha kell vírusírtással elébe megyünk annak, hogy a Google fekete listára tegye a honlapot.

Biztonsági másolat

Biztonsági másolat

Rendszeres biztonsági másolatot készítünk a komplett honlapról és technikai hátteréről, így biztosítva, hogy egy esetleges feltörés vagy vírusfertőzés esetén gyors és szakszerű visszaállítást tudjunk végezni.

Támadások azonosítása

Támadások azonosítása

Ahhoz, hogy az adott weboldalt ne törjék fel vagy ne fertőződjön újra, fontos felismernünk a biztonsági rést és azt is orvosolni.
A támadási kísérletek azonosításával és az elhárított támadások naplózásával folyamatosan egy lépéssel előrébb járhatunk.

Lassú betöltődés

Lassú betöltődés

Ez egy igen cseles terület, ugyanis nem csak vírusfertőzés esetén jelenhet meg ez a hiba, hanem az optimalizálatlan honlap esetében is. A hiba feltárása igen körülményes feladat, minden esetben előre kell egyeztetnünk a lépéseket.

Általános rendelkezésre állás, kapacitás

Fejlesztés
Javítás
Vírusírtás
Megelőzés
Tanácsadás

Egyedi vagy sablon alapú

HONLAPKÉSZÍTÉS

Vállaljuk magánszemélyek, cégek honlapkészítés munkálatait az ország egész területén, legyen szó egyszerű funkciókkal ellátott egyedi honlapokról vagy komoly portál rendszerekről!

  • Nincsennek tartalomra vonatkozó korlátok
  • Akár Ön vagy munkatársa is szerkesztheti
  • Lehet mobilbarát és többnyelvű, felár nélkül
  • Lelkiismeretesek vagyunk, nincs zsákbamacska

Üzemeltetett Drupal

Üzemeltetett WordPress

Üzemeltetett Joomla

Futó Online marketing