Honlap keresőoptimalizálás mobil eszközökre is

Az Ön igényeire szabott keresőoptimalizálás ajánlatunk kérje a kapcsolat menüpont alatt.

seo fotoja

A két fő művelet: a keresőoptimalizálás és a linképítés.

Honlapot” sokan tudnak készíteni,  ám igen kevesen végzik el azt a két műveletet, amelyektől az megtalálható lesz az Interneten.

Ha ez a két terület nincs rendben, a készítésbe fektetett idő, pénz mindhiába volt, mivel a honlap nem lesz igazán megtalálható az Interneten.

Keresőoptimalizálás, mint a félreértések fellegvára!

A keresőoptimalizálás sokaknak azt jelenti, hogy: “legyek a Google-ben a legelső“!

Ez érthető, viszont van két dolog, ami félreértésre ad okot:
1./ ezért nem csak a nekünk kell tennünk, hanem Önnek is.
2./ másik, hogy a Google 1 hely nem végleges pozíció, meg is kell tartani.

jgw-seo

A füstje és a lángja!

Meghatároztuk, hogy a két fő terület a keresőoptimalizálás és a linképítés. Most a keresőoptimalizálást bontsuk tovább és válasszuk ketté!

I. On Site keresőoptimalizálás, mondjuk úgy honlapon belüli

Ide sorolunk olyan háttérmunkákat, amelyeket a honlapon belül vagy a honlap felületén a tartalomban végzünk. Ezek a technikai módosítások szorosan összefüggnek a szöveges tartalommal. Ez jó hatással van a szabad szavas keresőben elfoglalt pozícióra.

A lángja

Mivel ez a terület szoros kapcsolatban van a szövegekkel, így az On Site optimalizálást joggal nevezhetjük a dolog lángjának.
A keresőben javarészt szavakat beírva keresnek. Ez a terület kardinális kérdés a keresőkben elfoglalt helyezést nézve.

II. Off Site keresőoptimalizálás – azaz honlapon kívüli

Ez akkor kerül előtérbe, mikor az On Site optimalizálás megfelelően el van végezve. Ide a honlapon kívüli beállítások tartoznak, amelyek a honlapra mutató egyéb hivatkozások területeit fedik le. Linképítés, linkstratégia, linkkatalógusok és egyéb Google eszközök használata tartozik ide.

A füstje

Szakmai berkekben ezért a kijelentésemért megköveznek, de úgy véljük, hogy az On Site SEO az esetek túlnyomó részében elegendő szokott lenni. A megfelelő helyezések eléréséhez csak kis mértékben van szükség Off Site SEO-ra. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy abszolút nincs szükség Off Site SEO-ra. A mi tapasztalatunk az, hogy ennek a területnek nagyobb a füstje, mint a lángja.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.