JGW honlapkészítés, honlap üzemeltetés támogatás és segítségnyújtás.

jgw logo

Telefonhívás

Ppartnereinknek telefonos támogatás a választott honlap üzemeltetés csomagok szerint. Ha Ön még nem partnerünk, keressen a +36 70 604 3962-es telefonszámon, munkanapokon 15:00 órától)!

Online Chat

Szerződéses partnereinknek biztosítunk gyors és egyszerű üzenetküldési lehetőséget asztali és mobil Skype segítségével. Ha Ön szerződéses partnerünk, akkor skype azonosítónk megtalálja a szerződésben.

Hibabejelentés

Szerződésünkben álló rendelkezésre állásunk szerint biztosítjuk a hibajelenségek minél előbbi megoldását. Hogy ez a lehető leggördülékenyebben menjen, kérem töltse ki az alábbi hibabejelentőt.

Honlap Support

Saját kézzel frissített honlapok esetében a segítségnyújtás és támogatás, valamint a feltölött tartalom javítása egyedi megállapodás szerint történik. Kárjük vegye fel a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Honlap segítségnyújtás, támogatás

Telefonos segítségnyújtás, támogatás esetén szerződéses alapokon állunk rendelkezésre a honlap üzemeltetés szerint.

Kérem, hogy általános kérdés esetén telefonon 15:00 órától keressen bizalommal, e-mail esetén bármikor állunk rendelkezésre, a válaszidőnk átlagosan 1 – 10 óra.

 

    HIBABEJELENTŐ

    A háttérben azért dolgozunk, hogy folyamatosan hibamentes és stabil techikai alapokat és használhatóság szempontjából minél könnyebb és egyszerűbb megoldásokat találjunk. Ez nem mindig könnyű. Van mikor a technika ördöge tréfál meg minket és van amikor külső körülmények, például váratlan tárhely kimaradás vagy egyeztetés egy másik fejlesztő csapattal.

    Minden esetben arra törekszünk, hogy minél előbb megoldjuk a problémát, ezért az idegeskedés helyett számunkra sokkal nagyobb segítség az együttműködés és a türelem.