weboldal elemzes fotoja

Egyedi weboldal elemzés, webáruház és egyéb honlapfelületekre is, akár díjmentesen.

A weboldal elemzés sok esetben okoz fejtörést egy cég számára, ugyanis mindig olyankor kerül szóba, mikor valami nem stimmel. Átfogó, korrekt és pontos elemzést kapni egy adott weboldalról nem egyszerű feladat. Szükség van számos eszköz használatára és valamilyen fokú honlap ismeretre a tulajdonos részéről is.

Mikor van szükség weboldal elemzés munkálatokra?

Honlapkészítő cseréje esetén

Egy honlap átadása – átvétele mindig macerás feladat, viszont a komplett weboldal elemzés segítségével az átállási folyamatoknál igen sok munkát és időt tudunk megtakarítani.

Nincs elég honlap látogató

Ha nem jönnek a várt eredmények, az nem biztos, hogy a keresőoptimalizálás hiánya. Könnyen meglehet, hogy rossz alapokra van helyezve a hagyományos marketing stratégia.

Nem található meg a honlap

Előnytelen keresőoptimalizálás, rosszul megválasztott kulcsszavak és számos tényező befolyásolja, hogy honlapunk hogyan kap előkelő pozíciót a szabadszavas keresőben. Ilyenkor érdemes szoftveresen is elemezni az adott honlapot.

JGW weboldal elemzés, webanalitika tartalma

  • Kulcsszókutatás, kulcsszóelemzés, kulcsszó stratégia
  • Honlap belső tartalom (szövegek, képek) ellenőrzése, elemzése
  • Google analytika elemzése, Google büntetések, visszasorolások ellenőrzése
  • Belső Linkek ellenőrzése, felépítése, elemzése
  • Külső linkstratégia ellenőrzése, elemzése
  • Honlap technikai SEO beállításainak ellenőrzése, elemzése

Az általunk készített weboldal elemzés eredményekre garanciát adunk. Ez azt jelenti, hogy ha a közösen meghatározott idő alatt nincs az adott honlapon a változtatások után jelentős változás a megtalálhatóságában, látogatottságában, akkor a weboldal elemzés árát visszafizetjük.

Azon partnereink, akik nálunk készítették weboldalukat vagy egyéb Online felületüket, folyamatos webanalitikai megoldásokat kapnak, így folyamatosan követhetőek a változások és az eredmények is.